PECHORA Iaşi, Botosani, Bacau, Suceava

Livrare in 48h oriunde in ţară in limita stocului disponibil

Call Center

0746.626.093
vanzaripechora@gmail.com

Termeni și condiții

Site-ul www.pechora.ro este operat de S.C.PECIORA S.R.L., cu sediul în IAȘI, str.Galata nr.1, înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul Ro29375386. Utilizarea site-ului(incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor) constituie un acord implicit de respectarea a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului www.pechora.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificare prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite ”UTILIZATORI”.

Site-ul www.pechora.ro este apărat de Legea Drepturilor de Autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea oricăror elemente constituiente ale site-ului fără acordul Administratorului(acord în scris), se pedepsește conform legilor în vigoare.

Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu informativ, produsele pot diferi din cauza unor factori ce nu depind de noi. Facem în permanență eforturi pentru a pune la dispoziția clienților, imagini cât mai corecte din punct de vedere a realității, dar percepția fiecărui ”UTILIZATOR” poate fi diferită. Administratorul site-ului va încerca întotdeauna soluționarea pe cale amiabilă a posibilelor probleme ivite pe parcursul tranzacțiilor.

Vă rugăm să vă asigurați că ați verificat specificațiile produsului și compatibilitatea acestuia înainte de a-l comanda. Vă rugăm să citiți condițiile de lucru ale site-ului nostru înscrise la rubrica ”LIVRARE” (modalități și termene de livrare, costuri de expediere, etc.). Raporturile comerciale dintre cumpărător și www.pechora.ro sunt reglementate de Ordonanța Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorului la încheierea și executarea contractelor la distanță.

Datele personale ale clienților vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, livrarea acestora, eventuale promoții, buletine informative periodice, etc. Prin utiliarea și comandarea de produse pe acest site, vă exprimați acordul pentru utilizarea datelor personale. Ne obligăm să nu facem publice bazele de date referitoare la datele personale ale clienților noștri.

Produsele afișate se comercializează în limita stocurilor disponibile. Există situații în care magazinul nu poate onora o anumită comandă dacă produsul solicitat nu mai este pe stoc, situație în care produsele lipsă se vor scădea din valoarea totală.

Întârzierile la livrare datorate furnizorilor noștri, poștei sau altor livratori, precum și deteriorările, distrugerile, pierderilor survenite pe timpul transportului până la destinatar sunt responsabilitatea totală a acestora.

Dacă aveți nelămuriri în privința termenilor și condițiilor expuse în această pagină, nu ezitați să ne contactați la adresa de email vanzaripechora@gmail.com.

Copyright © 2009 - 2014 Pechora