PECHORA Iaşi, Botosani, Bacau, Suceava

Livrare in 48h oriunde in ţară in limita stocului disponibil

Call Center

0746.626.093
vanzaripechora@gmail.com

Bijuterii cristale

Cristalele, pietrele prețioase și semiprețioase au fost, încă din cele mai vechi timpuri (unele atestări survin chiar din epoca de piatră), un obiect de interes pentru ființa umană. În literatură, mitologie sau credința și obiceiurile populare, cristalele au jucat mereu un rol mistic. Smaraldele erau șerpi orbi cu proprietăți curative, lumea era priponită pe un safir albastru, rubinele însemnau putere și dragoste, iar diamantul, în ciuda popularității și renumelui contemporan, aducea necazuri.

Folosirea pietrelor ca și bijuterii își are rădăcini adânci în istorie. În antichitate, alături de aur, argint și alte materiale, diamantul, smaraldul, rubinul, safirul, berilul și chihlimbarul au devenit parte componentă a podoabelor și decorațiunilor. În unele scrieri sacre, civilizația est-orientală este portretizată folosind ornamente cu pietre prețioase: inele, brățări și coliere.

Dincolo de aspectul decorativ, pietrele, cristalele sunt folosite și pentru efectele protectoare, curative și energizante. Efectele cristalelor
purtate asupra dvs. pot avea roluri multiple. Astfel, acestea pot induce sau amplifica aspecte pozitive precum concentrarea, calmul, creativitatea sau încrederea. Pot diminua aspectele negative, depresii, tensiuni, boală sau stress. Ele pot absorbi și apoi elimina energii negative din mediul înconjurător.

Deși istoria și cunoștințele legate de cristale sunt vaste și se întind peste secole, acestea, cristalele, pietrele prețioase și semiprețioase nu au nevoie de justificări sau argumente prea multe pentru a atrage privirea, pentru a fi apreciate, pentru a se dori să se afle mai multe despre ele și pentru a le pătrunde tainele mistice. Frumusețea, legăturile cu mediul înconjurător, universul și misticul vor fi mereu insuflate oricui, la orice contact cu una dintre aceste minunății ale naturii.

Copyright © 2009 - 2014 Pechora